Hosted VoIP: klinkt moeilijk, is makkelijk

Hosted VoIP biedt veel mogelijkheden die voorheen niet bestonden of waar je bij ISDN extra voor moest betalen. Denk aan wachtrijen, keuzemenu’s, integratie van vast-mobiel en nog veel meer.

Voordelen

Klaar voor de toekomst
Cloud centrale met meer mogelijkheden dan je kan tellen
Vast bedrag per werkplek, dus lagere én voorspelbare kosten
Geen investering in onderhoud en hardware

Nadelen

Nieuwe VoIP telefoons
Even wennen

Vanaf € 9,99 per werkplek per maand.
Gratis VoIP telefoon (twv. €129) per abonnement

Kosten berekenen

Geregeld in 3 simpele stappen

-Samen voorbereiden-

Wij inventariseren samen je telefonie en andere apparaten en systemen die ISDN afhankelijk zijn.

-Over naar de cloud-

Je communicatie verbeteren met nieuwe mogelijkheden. Nummerbehoud, opzeggingen e.d. regelen we samen zodat je niks vergeet.

-Bellen anno nu-

Even een paar dagen wennen aan nieuwe telefoons. Daar helpen wij je bij. 

Monteur ISDN-overstappen.nl

“Ik kom een paar keer per week over de vloer bij klanten om ze aan te sluiten op Hosted VoIP. Klanten zijn vaak huiverig voor de overstap, maar na een paar dagen merken ze het verschil al niet meer.”

Top 3 veelgestelde vragen

Wat is VoIP?

VoIP staat voor ‘Voice over IP’ kortom bellen via internet. De techniek is rond 2005 in Nederland geïntroduceerd en kun je dus gerust volwassen noemen. Belkosten van VoIP zijn over het algemeen een stuk lager dan ISDN. Snel internet is noodzakelijk anders krijg je hakkelende gesprekken.

Wat is hosted VoIP?

Hosted VoIP is een combinatie van bellen via internet én een telefooncentrale in de cloud. Dit biedt je extra telefoniefunctionaliteiten die bij ISDN vaak niet mogelijk zijn, of waarvoor je extra moet betalen. Denk aan wachtrijen, keuzemenu’s, integratie van vast en mobiel en nog veel meer. Een ander groot voordeel is dat je geen telefooncentrale hoeft aan te schaffen (en te onderhouden). Snel internet is noodzakelijk.

Een telefooncentrale in de cloud betekent dat je telefooncentrale via het internet toegankelijk is. Open je internet, browse naar de pagina van je telefooncentrale, voer een naam en wachtwoord in, en krijg toegang.

Hoe zit VoIP technisch in elkaar?

De IP in de term VoIP staat voor ‘internetprotocol’. Dit is de ‘taal’ die apparaten die op internet zijn aangesloten met elkaar spreken. Hierbij wordt data in kleine pakketjes opgesplitst die één voor één worden verstuurd. Je VoIP-telefoon is dus eigenlijk een kleine netwerkcomputer die deze pakketjes kan versturen en ontvangen, en (de)coderen.

Het grote voordeel van ‘voice over IP’ is dat dit gebruik maakt van de internetverbinding die je toch al hebt voor browsen, e-mailen enzovoorts. Bovendien kun je er allerlei andere apparatuur en software mee verbinden die zorgen voor extra functionaliteit. Hierdoor wordt je telefooncentrale nog geavanceerder.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de kosten of wil je contact met één van onze experts? We staan voor je klaar.

Verkooppunten